”Out of Touch”

Känna sig lite borta i nyheterna och inte kunna diskutera med vänner.

Idag såg jag på TV3s program 24 timmar, på internet. Det var min gamla favorit Anna Book som delade sitt liv med min nya favorit Maria Montazami i 24 timmar.

Maria sa något under programmet som verkligen ”struck a chord” med mig. Hon sa det att i och med att hon var hemma mamma, så kom hon lite ”out of touch” med omvärlden, med ”kontorslivet”. Dvs att hon inte var delaktig i vardags konversationer om vad som sker i världen, det senaste nytt och allt det. Och det är precis så som jag känner det. Precis! Huvudet på spiken.

Anna Book och Maria Montazami i TV-programmet "24 timmar".

Jag kan läsa nyheter, kolla nyheterna på TV lite sporadiskt och såna saker, men jag känner mig verkligen tappad bakom ett skåp när folk börjar diskutera nyheter eller andra händelser på fester etc. Till och med vänner på en fika timme kan börja diskutera saker som jag inte alls hört talas om.

Nu har jag aldrig varit en person som älskar att se eller läsa nyheter, men man håller sig ju ändå lite uppdaterad. Speciellt när man jobbar eller studerar med andra människor. Då blir det naturligt att man diskuterar händelser.

Men jag har varit ensam hemma och studerat och jobbat hemifrån de sensate 1.5-2 åren och inte träffat folk dagligen, så jag känner mig verkligen helt dum nu när jag umgås med folk. Kan man bli dum av att vara ensam för mycket? Hmm…

Jag tror jag måste ta tag i mitt nyhets läsande/tittande och bli mer uppdaterad, trots att jag är ensam nästan varje dag. Kanske det vore bra med ”News for Dummies” för mig. Haha! =o)

Nej, men ärligt, jag är verkligen ”out of touch”.

2 tankar på “”Out of Touch”

  1. Hm…jag är på samma plan som dig Tine, väldigt lite uppdaterad känner jag. O trivs inte med det. Vi får drömma oss till våra mål!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s