Aj, aj, aj….

Aldrig haft så ont…

Det blev inget pepparkakshus för mig igår. Hade fått lite kink(?) i nacken så jag bestämde mig för att vila och göra det idag istället.

Men oj, vilken natt. Inte kunnat ligga på sidan för att nacken gjot så ont, och i och med det började ryggen göra ont av att ligga på samma sätt hela natten. Så jag gick upp vid 8 denna lördag morgon, för ligga kvar kunde jag inte längre.

Det gör så otroligt ont i nacken. Den är helt stel. Har aldrig haft så här ont förut. Tog värktabletter och hoppas att när dem väl börjat verka så kan jag stretcha ut min nacke lite som nu är helt stel. Muskler och nerver verkar ha hamnat på helt fel ställe. Hmm…

Någon som har nåt tips på vad man kan göra när nacken spelar upp så här?

Ska försöka få i mig lite mer vatten nu och vandra runt i huset. Blir lite lättare när man rör på sig, då får musklerna lite motion och så kanske denna kink släpper snart.

God Helg allesammans!

2 tankar på “Aj, aj, aj….

 1. Aj, ja det är säkert jäkla ont när musklerna knyter sig. En tur till massören kanske hade varit nåt?!
  Har de smärtstillande salva på NZ, som de har i Sverige. Mannen tycker den är bra. Lokalt verkande o inte på hela kroppen.
  Krya på dig syster!

  • Nackspär är tydligen inte musklerna som kyter sig har jag precis läst. Eller…det spelar väl oxå in, men det är nerverna som hamnat i kläm av någon anledning på grund av att ting och tang inte är ”linade” upp som dem ska i kroppen. Fortsätter det så här imorgon måste jag gå och se nån. Två nätter utan bra sömn, hemskt ont och humöret börjar nu trilla neråt. Inte kul.
   Ska kolla upp salva. Måste ju vara bättre än att leva på värktabletter!
   Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s