Presenter

Finns det något bättre än att riva upp ett paket eller sprätta upp ett kuvert? I don’t think so. =o)

BoligDröm, jul utgåva. =o)

När jag kollade min post box igår, fanns där ett kuvert från syster yster. Yay! =o) Så fort jag kom hem sprättade jag upp kuvertet och fann ett presentkort på en prenumerering av tidningen Bolig Dröm. Jaaaa!!! Åh, vad lycklig jag blev!! =oD nu kan jag sätta mig med en kopp kaffe på balkongen med en härlig hem och inrednings tidning och bara njuta. Tack syster!!!

Presentkort från Syster och hennes familj. Tack!!! =oD

När mina svenska vänner kom på besök hade de med sig en present oxå. Jag vecklade varsamt upp pappret (sparar ofta på papper…) och fann en vacker ”godis”skål (man kan ju ha den till vad som helst) i form av en dalahäst!! Den är SÅ fin och jag blev kär på en gång. =oD Fyllde den med svenskt godis (som dem oxå tagit med) och så njöt vi alla av salt lakrits, bilar och annat från den fina skålen.

Dalahäst skål från mina vänner som är på besök i NZ. Tack!!! =oD

Så inte nog med att jag kan sitta på altanen med en härlig inrednings tidning och en kopp kaffe, jag kan njuta godis (eller annat) från dalahäst skålen samtidigt oxå!

Vilka perfekta presenter!!! De känner mig verkligen utan och innan. Ti-hi!! =oD

8 tankar på “Presenter

 1. Nä, finns inte mycket som slår kolorerade magasin och speciellt inte om man bort långt bort och får från hemma/Skandinavien, det är grejer det!
  Jag skall sätta mig in i din blogg för det är så himla mycket att titta på så jag får avsätta lite tid en dag framöver.
  Jag har inte hunnit läsa om dig ännu, men jag vet att du har en syster i nordnorge och att du bor (?) i Nya Zealand och att du är en fantastisk fotograf och reser mycket. Stämmer det så långt?
  Är du möjligen fototgraf på ”riktigt”? Och journalist med reserberättelser som specialitet, allt kanske står här i bloggen, men jag undrar i alla fall!
  Fantastiska bilder!
  Agneta kram

  • Hej Agneta, och tack för trevlig kommentar!!
   Japp, jag bor i Nya Zeeland sen 5 år tillbaka. Kom hit för att studera film, träffade en karl och belv kvar. =o)
   Jag är inte fotograf, men har lärt mig massor om konsten att fotografera genom mitt film intresse. Försöker bryta mig in i film industrin som något som kallas Colorist, men jag tycker oxå om att klippa filmer och att vara bakom kameran.
   Håller inte på med journalistik, men jag antar att filma ”dokumentärer” (reseskildringar), och journalistik är lite lika.
   Jag älskar att resa och har haft chansen att se underbara platser under de senaste 4 åren. Förhoppningsvis blir det ännu fler resor i de kommande åren. =o)
   Tack igen för titten, och förhoppningsvis hör jag från dig snart igen. =o)
   Kram!

 2. Hej vad roligt att du kikade in till mig. Hoppas det är ok att jag lägger till dig bland mina utrikiska bloggar så jag hittar in hit igen. Ha en riktigt fin fin dag/Gela

  • Vad trevligt med en liten kommentar!! =oD
   Självklart kan du lägga till min blogg bland dina utrikiska bloggar, jag har bokmärkt din blogg oxå så att jag hittar tillbaka. =o)
   Tack för titten!

 3. Ja kommer en sån tidning i lådan är det lycka, det var snällt av din syster. Ser att du haft besök av kompisar, och fin present hade dom med sig. Och så gott och få godis, kanske inte alls finns samma sorter hos dig.
  Ha det gott
  Kramar
  AnnaMaria

  • Den bästa presenten hon kunde ha skickat till mig! =oD
   Finns inte alls mycket gott godis härnere. De har lite naturligt gotteri, men inget salt lakrits, bilar och såna godsaker. ;o) Då är det kul med lite present hemifrån. Och Kaviar och Grillkrydda hade dem med sig. Lycka!
   Tack för kommentaren, det är alltid trevligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s