Frågor

Vi tar en liten FAQ…

I slutet på den här veckan tänkte jag svara på lite frågor om Nya Zeeland, hur det är att bo här, vad som är den bästa månaden att besöka landet, ställen man måste besöka etc.

Om ni har frågor angende livet på andra sidan jorden, saker man ska tänka på när man reser ner hit, kanske restaurang tips i Wellington, Auckland och andra städer, skriv en fråga på det här inlägget, eller på det föregående inlägget ”Tips!” jag hade på samma tema.

Fråga på nu! =o)

9 tankar på “Frågor

  • Absolut!! =oD jag ska få till lite bilder. Kan bli svårt med pizzerian, men ska få till nåt från cafét i alla fall, om inte annat så får det bli äldre bilder från stället, och mer information. =o)

 1. Hej,
  Jag och pojkvännen sticker till Nya Zeeland på fredag och kommer att bila runt i två veckor där borta :).
  Har du något vi absolut inte ska missa i t ex matväg?

  Kul att läsa din blogg!
  Hälsningar Annika

  • Vad trevligt!! Välkomna till denna sidan av världen! Jag ska skriva ett inlägg imorgon eller torsdag om saker att göra och ting att se. Kolla in igen då så får du massa fler tips om Nya Zeeland. Kan säga en sak på direkten… Sikta in er på Sydön! Det är där ni ser mer av vad som verkligen är Nya Zeeland. Det finns ett par platser på Nordön, som Rotorua, Taupo, kanske Mt Taranaki och Tongariro National Park, men har ni bara 2 veckor skulle jag satsa på en dag i Wellington kanske och ett par dagar runt Rotorua. Sen ta färjan till Sydön. =o)
   Vi ses väl igen senare i veckan när jag skrivit mer info!?! =o)
   Kram

 2. Hej!’
  Den mesta av tiden blir på sydön, men vi startar med att slappa i en beach-ort ca 90 minuter norr om Auckland. Perfekt efter en lång resa 🙂

  Kram A

  • Låter supert! Bay of Island eller Coromandel då? Blir ju, som du säger, super efter den där långa flygresan. Drick mycket vatten på resan! Man blir så lätt uttorkad när man flyger så långt. Och gå mycket i korridorerna på planet.
   =o)

 3. Mangawhai heter stället vi startar på! Verkar vara ett mysigt ställe.
  Ja det får bli mycket vatten på resan…..nu dags för sängen här :). Ha en härlig dag! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s