Så här ser det ut där jag är Idag

Min fjärde Fototriss, med temat: Så här Ser det ut där jag är Idag.

Och idag har det varit en alldeles underbar dag i Wellington, Nya Zeeland. Sol, sol och mera sol. Ingen vind heller, så vi hade runt 27 grader i skuggan. Jag har varit flink med solkrämen, så jag brände mig inte idag i alla fall. NZ har så tunt ozonlager att man bränner sig på noll och nix. Inte bra.

Idag blev det ”jousting” i Upper Hutt, där till och med några svenskar var med och tävlade i både svärdfäktning och jousting. En mycket trevlig och kul stund med tävlingar och lite tricks på hästrygg.

Jousting och hästtrick i Upper Hutt, utanför Wellington.

Sen blev det en tur nere vid Queens Wharf och the Harbour inne i Wellington. Där såg vi några snubbar som hoppade ner i vattnet och hade kul, så vi stannade till där och fotograferade en stund.

Ungdommar som hoppar från gåvägen nere vid hamnen i Wellington. De hade verkligen kul, och för en stund där ville jag oxå hoppa ut i det svalkande vattnet. =o)

En underbar dag, som avslutades med god pizza från Scopa. =o)

Detta är ju Fototriss, vilket egentligen betyder 3 bilder. Men… What the f***… Jag bjuder på en hel radda med bilder. Enjoy! =o)

Fortsatt trevlig söndag allesammans!

Fler triss hittar ni HÄR.

28 tankar på “Så här ser det ut där jag är Idag

    • Ett trevligt land! I alla fall på sommaren. Vintern blir bara rå och kall in i benmärgen. Men som tur är har vi i alla fall 1 månad till med lite sommar. =o)
      Tack för kommentaren och för att du tittade in på min blogg. Alltid trelvligt!

  1. Härliga bilder och så avundsjuk man blir över värmen … här är svinkallt på ren svenska …
    Den tredje med elden är riktigt häftig.
    Ha en underbar dag – i solen , trodde ju faktiskt inte att nån skulle kunna bränna sig i solen idag ….ibland tänker man fel..

  2. Härliga hästbilder. Man kan ha så mkt kul med sin häst. Badbilderna vill jag inte ens titta på… 🙂 Skitkallt och massor av snö i Hälsingland:)

  3. Skulle ljuga mej blå om jag sa att jag inte ville byta med dej idag…Hellre sitta i skuggan med sju lager solkräm än att sitta inomhus här och huttra!! Eller nu tog jag väl i, det är varmt inne och inte merän -8 ute, men eftersom jag har ett sjukt barnbarn så stannar vi inne. Ypperligt tillfälle att rensa lite i lådorna kanske…men vad händer?? Jag sitter här vid datorn och önskar att jag vore på andra sidan jordklotet!!
    Ha en riktigt bra dag!!
    Kram

  4. Ja, med tanke på att du inte har en gnutta snö på dina bilder tycker jag att du gör helt rätt i att visa oss mer än tre bilder som ger hopp om värme igen…

  5. Åh, Nya Zeeland! Helt annorlunda från oss … och det gjorde absolut inget att det var fler bilder, bara intressant!
    Vi har funderat flera gånger på en resa dit men det tar ju tid, det är en lång flygresa och det kostar … men någon gång så!
    Ha en skön vecka!

    • Det är helt bakvänt i årstiderna. Något jag nog aldrig blir van vid, trots att jag bott här i 5 år…. Vanor dör långsamt.
      Resan hit brukar gå smidigt faktist, men du har rätt…det kostar.
      Tack för koselig kommentar!

    • Lika avis som jag kommer att bli i juli när jag läser om sommar värme i Norden!! ;o)
      Ser inte fram emot vintern. Får njuta av värmen så länge det går.
      Tack för kommentaren!!

    • Önskar det var slut på den sorten hos mig oxå. Måste ta tag i mitt liv.
      Hoppas på heltidsjobb så snart som möjligt så man får råd med bättre mat. Ett shift varannan vecka funkar inte för mig. Blir ju bara typ 1000 kr i månaden att leva på.
      Hmm…

Lämna en kommentar