Vet ni Vad…

…jag hatar?

När jag ska mysa till det på morgonen med min frukost. Värmer på den sista kopp kaffe jag äger, häller i mjölk i koppen…

…och inser att mjölken är mer som filmjölk. =o(

Blir en tjurig dag det här, utan min dagliga koffein dos.

kaffe, kaffe, kaffe...

6 tankar på “Vet ni Vad…

  • Om jag haft råd till en kaffe på café skulle jag gå direkt! =o)
   Får se om jag kan komma mig till butiken idag och köpa ett paket billigt kaffe (regn och kraftig vind ute). Blir nog bra i slutändan. =o)

 1. Inget problem för mig, jag dricker helst inte kaffe.
  Jag är ju ny på din blogg och nu undrar jag om det här med Storyboard osv, vad är det, vad kommer det att bli, och vad är din vision? Nyfiken så jag nästan flippar av!
  Agneta kram

  • Tur för dig! =o) Jag fick min dagliga dos till slut. Lucky me!
   Storyboard är som en plan man gör innan man filmar en film. Man gör den oftast i rutor, ritar en bild i varje ruta som succesivt visar hur en scen i en film ska arta sig. Man skriver kamera vinklar och annan information under varje bild.
   Sen har man sin storyboard och refererar till när man gör schema, planerar för kamera, vilka objektiv man ska använda, belysning och övning med skådespelarna.
   Min storyboard är väldigt enkel. Men jag gjorde den så att jag kunde få en vision av hur mitt intro skulle se ut. introt är til de videos jag ska sätta ihop, med det jag filmade under vår resa runt Sydön mellan jul och nyår. Och introt används oxå för andra videos som handlar om platser runtom i Nya Zeeland.
   När jag gjort min storyboard visste jag exakt vilka element jag var tvungen att skapa i Photoshop för att sedan kunna göra mitt intro.
   Min vision? Att bli filmskapare. =o) Antingen bakom kameran, eller klippa film, eller färg korrigera. En dröm!
   Hoppas jag skrev så förståeligt som möjligt.
   kram

 2. Du är helt otrlig att skriva om ALLT. Det har du alltid varit. Tack för rapporter från Sydön. Intre ssant för här är det så korta rapporter. När du skriver förstår man mer om vad som händer : Tahand om er.

  • Konstigt egentligen att de inte pratar mer om det i medierna hemma, det är ju stort! Lika stort som en katastrof i Haiti eller nån annanstans, men de glöms liksom bort här på andra sidan jorden.
   Kramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s