Aktivitets Utmaning: Vecka 1

Vi gjorde det!

Den första veckan har gått, och ni har säkert fått in mycket mer träning än vad jag fått.

Det blev en vecka med massa jobb, frustreringar och lite sömn. Tyvärr blev det inte mycket träning.

60 minuter träning sammanlagt på hela veckan. Jösses… 30 minuter, 5 dagar i veckan, rekommenderar experterna.
Ok. Jag ska minst dubbla mina minuter till nästa vecka!Hur gick det för er? Skriv i en kommentar till detta inlägg och berätta hur många minuter med aktiviteter ni fick in under veckan. Ni borde kunna slå mig! =o)

Och imorgon, måndag, börjar vecka 2. Då kanske vi alla kan förbättra oss lite grann. Ni är väl på?

Kanske alla kan ta med sig kameran på en av sina aktivitetetr i veckan, och dokumentera sina tilltag? Vore kul att se. Bara lägg det som inlägg på er blogg och beskriv vilken aktivitet ni gjorde och hur lång den var. Om ni vill alltså. Vad tror ni?

Ha en underbar vecka allesammans!

10 tankar på “Aktivitets Utmaning: Vecka 1

 1. Hrmmm, inte gått (!) så bra här heller. Tom idag, lördag har jag gått 1,5 timme…inte mkt det. MEN…idag har jag städat hela övervåningen, igår målade jag ”lillemors” rum…stel i armarna idag faktist, hur tragiskt är det då?!

  Nästa vecka, DÅ alltså!
  Kramis

  • Räkna med städningen och målandet! Då har du genast fler minuter. =o)
   Jag räknade med torka golv på mina aktivitets minutrar för jag blev extra varm i kläderna av det.
   Nu kör vi hårdare nästa vecka!
   kram!!

 2. Min plan var att gå en promenad varje kväll denna vecka, men det blev bara 2 promenader, däremot har vi varit och badat flera gånger denna vecka, dykt, busat och simmat i vattnet. Så min vecka ser ut såhär:
  Måndag promenad 60 min, Tisdag simning 20 min, onsdag simning 10 min, torsdag simning 20 minuter, fredag promenad 60 minuter, lördag simning 15 min. totalt: 185 min.

  Jag skulle kommentera ditt inlägg om kiwis som går in med skorna, men hittar inte det. När jag var i Wellington, det var ju ett tag sen nu…. slutet på 90-talet, så gick flera stycken omkring i strumporna utomhus. Det var helt bisarrt, in och ut bilar, hus och ut på gatan i STRUMPORNA! Vi trodde att de kanske var lite kalla om fötterna och inte ville ha skor… eller så var det så att de var kiwis… 🙂

  • Det blir inte alltid som man tänkt sig. Det var min plan oxå, att gå en tur varje dag, men massa jobb och annat kom i vägen. Dålig ursäkt egentligen. Ska bli bättre i veckan som kommer. =o)
   185 minuter! Inte dåligt!!! =o)
   Inlägget om skor inomhus kommer ikväll eller imorgon. Jag insåg att det hamnat så långt ner bland mina inlägg och tänkte att det vore kul med lite kommentarer, så jag ”scheduled” inlägget.
   Har sett några i strumplästen, men annars är barfota en väldigt hit bland kiwis! Har en vän som alltid är barfota. Han äger knappt ett par skor. Han var till och med barfota i N.Y. när han var där med sin fru. Och han ville gifta sig barfota, men där gick gränsen för frugan. =o) Han är sports fotograf, oc springer runt på fälten barfota, i alla väder.
   kram

  • Kan vara tugnt att komma över förkylningar ibland. Hoppas du känner dig bättre snart!
   Hoppas du är med på utmaningen i veckan som kommer. =o)
   kram

 3. Ja här har det varit gräsklippning trädgårdsjobb cyckling , men tyvärr glömde jag att skriva upp tid som gått åt. Ska skärpa mig. Har iallafall gått ner 8 hg. Kollar varje morgon efter toa besök och innan frukost så jag har blivit lite peppad. Idag blir det åter gräsklippning PUH men vädret är iallafall gynnsam för det

  • Prova att väga dig en gång i veckan istället, annars blir du så besviken om vikten står still varje dag. =o)
   Verkar som du gjort en hel del träning! Bravo! =o)

 4. Jeg har helt enkelt vært på ferie 🙂 Det ble ikke mye bevegelse som kan regnes som trening denne uken – rett og slett helt fri fra alt uken som gikk. Gikk rundt i en fornøyelsespark på tirsdag, så jeg var stående eller gående mye av dagen, men ikke i noe trimtempo.
  Ny uke – nye sjanser, nye gevinster. Jeg skal ta meg sammen!
  Lykke til alle sammen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s