Surdeg Dag 4

Surdegen får stå och bli… sur i 3 dagar.

Sen måste man mata den lite.
Min surdeg hade jäst till dubbel storlek, om inte mer.Blanda 100 ml ljummet vatten med 75 gram råg mjöl.Blanda det noga och sen blandar du det med resten av din rågmjöls surdeg.
Täck dina burkar med folie igen och låt stå i en till dag i rumsvärme.

Måste säga, att surdegen luktar inte gott!
Men det är väl sån det ska vara.
Hoppas det smakar gott sen i alla fall!

One thought on “Surdeg Dag 4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s