Cake Decorating

Jag har gått med i en Cake Decorating Course.

Den är bara 4 veckor lång, och bara en gång i veckan. Varje klass är 2 timmar lång.

Denna första vecka fick vi recept på en choklad kaka och en vanilj kaka. För att pröva recepten gjorde vi cupcakes och fick välja om vi ville göra choklad eller vanilj, och lägga till andra smaker.
Jag gjorde choklad cupcakes med kaffe och rom & russin smak. Nam-Nam!!!
De blev så luftiga, ”moist” och fina med utsökt smak. Perfekt!!
Ger er receptet en annan gång.

Sen visade Maria, läraren, hur man gör smörkräm till icing, och hur man ”ice a cake”. Hon visade tips och tricks, icing tekniker och hur man kan göra en ”border”. Många bra tips!

Vi måste baka en kaka till nästa klass, och så ska vi ice dem. Hur säger man det på svenska??

Detta var himla kul måste jag säga! =o)
Ser fram emot nästa vecka.

20120509-222054.jpg

20120509-222129.jpg

20120509-222146.jpg

20120509-222203.jpg

20120509-222222.jpg

20120509-222233.jpg

20120509-222247.jpg

20120509-222257.jpg

20120509-222337.jpg

20120509-222407.jpg

(Alla bilder är tagna med min iPhone, och inlägget upplagt med wordpress app)

5 thoughts on “Cake Decorating

  1. Varje gång jag gör tårta har jag en intention om att den ska se lite ut som på bilderna…sker inte!! Tur det är nån i familjen som kan baka iaf!
    Ser fram till sommare då vi INTE ska äta kakor o t¨rta varje dag!

    kramis!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s