Bloggträff

Då har jag oxå varit på mini Bloggträff! =o)

Elin, med bloggen Livet i 130, eller Kiwielin som jag känner igen henne som, är nere i Nya Zeeland på besök med sin familj!
De tog en tur ner till Wellington, och då passade vi på att träffas över en god brunch på Maranui Café.

Det är alltid spännande att träffa nya människor, och speciellt att äntligen träffa nån som man följer genom blogging. Det är som att man känner varandra, men ändå inte. =o)

Till råga på allt hade Elin tagit med sig en gåva till mig. En svensk tidning (elle) med massa underbara grill recept med
mera, plus två Marabou choklad kakor!!
Se, hon känner mig redan! ;o)
Blev så glad, och vi hade en fin stund tillsammans i suset och duset på kafét.

Tack Elin!

20120710-180507.jpg

20120710-180520.jpg

5 tankar på “Bloggträff

 1. Hallå Tine!
  Så JÄTTE roligt med en bloggträff! Jag hade givit mkt för att sammanstråla med er två härliga tjejer! Dig skulle jag vilja prata foto och Afrika med och Elin resor och annat smått och gott!
  Jag glädjs med er! Super med Marabouchokladkakor, de kan man verkligen sakna!!!
  Sköt om dig Tine!
  Kram Anna

 2. Trevligt!! Det är ju kanske inte var dag, när man bor som du, som det kommer så långväga bloggvänner!! Att de sen vet precis vad som fattas, är ju bara ett plus i kanten…!! Har också några bloggvänner som jag nu träffar i real life, men på betydligt närmare avstånd.
  Ha det så gott!!
  Kram kram

 3. Vad härligt att ni två äntligen fick träffas och självklart på den plats som betyder så oerhört mycket för er båda. Det är en skön känsla att upptäcka att människor dessutom är just precis så härliga som man har föreställt sig. Två fina bloggerskor på tu man hand. 🙂

  Kram Lotta

 4. Det var verkligen superroligt att få träffa dig Tine, och lite overkligt att min första bloggträff blev i Nya Zeeland! 🙂 Maranui Café var heeelt underbart, stort tack för den smarriga brunchen!

  Ja nu är vi hemma igen och är så där lagom jetlagade och sega. Men allt har gått bra och det var faktiskt riktigt skönt att få packa upp resväskan efter en månad borta. Men vi planerar förstås redan för nästa NZ-resa! 😉

  Stor kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s