Squashbiffar

Jag använde mig av ett nytt recept igår från en svensk damtidning. Det var ett recept på squashbiffar. Jag gjorde om receptet lite för att få mer smak på det hela och det blev SÅ gott! Serverade det med kyckling och en sallad bestående av het gurksallad, salladsblad och finriven kål. Yumma! Dessutom är det ett lågt  GI recept! Prova gärna receptet nedan.

Härligt färsk squarsh till dina biffar

INGREDIENSER: (räcker till 15-20 biffar)
500 g squash
4 msk vetemjöl
4 ägg
2 dl riven parmesan ost
1 vitlöks klyfta
2 msk hackade soltorkade tomater
salt & peppar

Gör så här:
-Riv squashen och krama ur vätskan
-Blanda mjöl och ägg i en bunke.
-Blanda ner squashen
-Tillsätt resten av ingredienserna. Rör om.
-Klicka ut biffar i en teflon panna.
-Stek på medelvärme.

Lycka Till!

Lite vitlök piffar till biffarna


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s